RHC bloggen
 Royal Hands Collection - Nails, Gifts & Bijoux
RHC bloggen

Höst

November

Sköna Lördag och snart dags att åka till jobbet.
Det blir några timmar på Select collection och sedan hem och fortsätta pyssla med lilla butiken.
Nu väntar jag på att få hem resten av produkterna så att jag snart kan slå upp dörrarna och hälsa nya och gamla kunder välkomna!!
Det känns så BRA!!


Njut av helgen....

Trick or treat

Sent på Måndagskvällen bankar det hårt på ytterdörren och jag tittar först i dörrögat och ser tre små spöken utanför =)
När jag öppnar dörren skriker dom i kör, - Bus eller godis!!!!
Vilken tur att jag hade ett rejält lager med choklad från La Gott =)
Det var tre lyckliga små spöken som struttade vidare i mörka kvällen =)

Happy Halloween

                         Happy Halloween !!!Söndag

Tidig Söndagsmorgon och det är alldeles tyst och stilla både inne och ute.
Mörkret börjar sakta ge vika och kanske blir det en solig dag även idag =)

Hösten är en favoritårstid då det infinner sig ett slags lugn med en känsla om att allt sakta lägger sig till vila inför den kommande vintern, det är skönt!
Någon direkt vila blir det i och för sig inte för min del då det börjar dra ihop sig till att äntligen få öppna upp här i Sigtuna.

En envis förkylning tar ner energin en aning, men så länge viljan finns så brukar ingenting stoppa kreativiteten och lusten till skapandet.

Njut av sköna Söndag !

''

Ösregn och event

Regnet vräker ner och det blåser hårda vindar, men inne hos oss på Select Collection är det varmt och man känner närheten till varma resmål och vajande palmer. Tänk att i just detta nu kunde man ligga på en pudervit strand och lyssna till vågorna och Älsklingens andetag nära intill....... Men nähä, inte just nu kanske :-) Idag är det event på Select och 40 vackra damer skall få prova på våra behandlingar och lära sig vikten av att unna sig själv!! Man kan fly vardagen även på hemmaplan !

Sköna söndag

Efter ännu en eftermiddag i skogen känns förkylningen som bortblåst och som extra bonus fick vi med oss 40 liter trattkantareller igen !
Nu är kvoten fylld med råge och alla påsar som skall fyllas med läckerheterna är slut, bara att beställa hem nya från Creative company som har allt som behövs för att pyssla med förpackningar, fint papper och emballage.

Sweet dreams !

Brakförkyld

Med hösten kommer även förkylningen som ett brev på posten och idag vaknade jag med snuva, hosta och elände.
Det är något speciellt med Män som blir förkylda och jag läste nyligen en avhandling där forskare nu upptäckt att Män faktiskt blir mycket sjukare än kvinnor när dom blir förkylda, så det är synd om mig idag :)
Hett te och Kan jang brukar lindra dessa svåra symptom och lite extra sömn på det så är man nog snart på alerten igen.

Njut av en skön Söndag !

Lördag morgon

Det är en frostig Lördags morgon i Sigtuna och det verkar bli ännu en solig och krispig höstdag, som gjort för att ge sig ut i svampskogen en sista gång innan frosten helt tar överhand.Naglar i mörka färger

Ännu en strålande solig dag och träden börjar visa upp sprakande färger. Pigga upp dig och gör samma sak genom att lägga mörka mustiga färger på naglarna. Så snyggt och sofistikerat, och varför inte en djupt grafitgrå nyans med en aning skimmer. Chanel är en favorit och ligger alltid i fronten med nya innovativa färger.


Mångalen

Magisk fullmåne över Sigtuna igår kväll.
Det är något speciellt med fullmåne, vissa sover dåligt och en del känner stark energi och kreativitet, och för mig gäller båda delarna :)

Bilden tog jag kl 21.30 den 12/10